Retkikohteet

tiistai 4. helmikuuta 2014

Kutsukortit



Viimeaikoina omat askartelut ja käsityöt ovat jääneet vähän vähemmälle huomiolle. Vauva on todellinen sylikissa: nukahtaa syliin ja herää heti, kun laitetaan omaan sänkyyn. Päivisin ei siis ehdi kovin paljoa harrastamaan mitään omaa, yhdellä kädellä kun on vähän hankala kutoa tai kokkailla. Mutta onneksi Jannen tultua kotiin ehtii tekemään omiakin juttuja, vaikka vain ihan pikkuisiakin.

Ristiäisiä varten askartelen tyttöiset kutsukortit. Eivät kovin kummoiset, mutta näidenkin tekemiseen voisi sanoa menneen neljä päivää. Ensimmäisenä päivänä sain levitettyä tavarat pöydälle ja siihen se sitten jäikin. Toisena päivänä pääsin jo suunnittelemaan, millaisia kortteja tekisin. Kolmantena päivänä sain tehtyä kortit valmiiksi ja neljäs päivä meni siihen, että sain tekstit kortteihin. 

Jos tämän olisi tehnyt lapsettomana, aikaa olisi mennyt korkeintaan kaksi tuntia. Mutta eipä silloin olisi kyllä tarvinnut tällaisia kutsukortteja edes tehdä…





" - Minä järjestän teille suuret juhlat ja te saatte päivälliseksi vain jälkiruokia, eikä kenenkään tarvitse peseytyä eikä mennä aikaisin nukkumaan!" – Muumimamma


3 kommenttia:

  1. Hienoja ! Kiva tietää että on herkkuja tulossa,kun on menossa herkutonhelmikuu. Onneksi juhlat on vasta maaliskuus. :)

    VastaaPoista
  2. Kortit on kyllä hienoja! Hommaa kantoliina yms.niin saat kädet vapaiksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sattumalta löysin Prismasta hienot kuvat, joilla sai tehtyä söpöt kortit. Heidiltä sain kantoliinan ja sitten on Sannan vanha kantoreppu - en viikolla koitetaan siis käsien vapauttamista.

      Poista