Bruschetta
eli paahdettu leipä, joka on maustettu valkosipulilla, oliiviöljyllä ja
suolalla ja pippurilla on alun perin kehitelty alkupalaksi, mutta hieman
tuunattuna versiona siitä saa hyvän iltapalan tai vaikka vieraille tarjottavan
suolaisenpalan.
Meidän bruschettaa
koristi italian lipun värit: basilika, mozzarella ja tomaatti. Ja oli siinä
vähän myös varsisipulia. Maku oli hyvä, voin siis suositella muillekin tätä
hyvää reseptiä. Ja tämä on tietenkin myös helppoa ja nopeaa.
Bruschetta
6 viipaletta
vaalealeipää (meillä moniviljaviipaleita)
valkosipulin kynsi
oliiviöljy
1 pallo (125 g)
mozzarellaa
2 tomaattia
tuoretta basilikaa
varsisipulia
mustapippuria
1. Paahda leivät
uunissa rapsakoiksi.
2. Raasta paahdettujen
leipien pintaan kuorittua valkosipulin kynttä ja kostuta oliiviöljyllä.
3. Pilko päälle tulevat
ainekset ja täytä leivät. Halutessasi voit vielä laittaa muutaman tipan
oliiviöljyä koko komeuden päälle mustapippurin kaveriksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti