Kohta on varmasti yhdellä jos toisellakin jääkaapissa pakastusrasia,
jossa on riisipuuron loput. Tässä on hyvä ja helppo ohje, miten tuota
riisipuuroa voi käyttää muutenkin kuin vain uudelleen lämmitettynä.
3 dl riisipuuroa
3 munaa
0,5 dl sokeria
3,5 dl maitoa
2 dl vehnäjauhoja
1 tl vaniljasokeria
1 tl kardemummaa
Sekoita ensin muna ja
sokeri. Lisää sen jälkeen seokseen ensin riisipuuro ja maito ja sekoita. Lisää
loput aineet. Levitä uunipellille leivinpaperin päälle ja paista 225 asteessa
30 minuuttia. Tarjoile kermavaahdon ja luumukiisselin kanssa.
Eli kyseessähän on siis perinteisen ahvenanmaanpannukakku. Meillä puuroa oli
jäljellä tuo vajaa 3 desiä, mutta pannukakkuun voi käyttää hyvin
suuremmankin määrän puuroa. Tässä tapauksessa on hyvä lisätä hieman enemmän
nestettä taikinaan ja myös neljäs muna.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti