Retkikohteet

torstai 12. maaliskuuta 2015

Jalkakylpy

Pari vuotta sitten innostuin kasveista. Tai siitä, mihin kaikkeen kasveja voi käyttää ja hyödyntää ja millaisia hoitavia ominaisuuksia niillä väitetään olevan. Surffailin netissä ja lueskelin kirjoja, en nyt mitenkään fanaattisesti, vaan mielenkiinnosta lueskelin. Huomasin, että helpointa kasvien kotikäyttöä rohtoina ovat erilaiset kylvyt, helpoiten jalkakylvyt.

Viime kesänä kirjoitinkin aiheesta jo aiemmin, sen voit lukea täältä. Noloudekseni joudun tunnustamaan, että vasta pari viikkoa sitten sain aikaiseksi kylvettää jalkojani ensimmäistä kertaa tuossa seoksessa. Olihan se rentouttavaa, vaikka kaikkia kasvien lupaamia vaikutuksia en kyllä tuntenut. Ehkä siihen olisi vaadittu enemmän uskoa niiden hoitaviin vaikutuksiin. Mutta lopputuloksena oli kuitenkin pehmeät jalat ja hyvä mieli, kun malttoi kerrankin vain istua ja olla. 


Koska olen toiveikas kevään ja kesän tulon suhteen ja toivon pääseväni ei nyt kohta, vaan jonkun kuukauden päästä, keräilemään uusia sekoituksia, lähetin haastamilleni bloggaajakavereille ilahdutuksena jalkakylpysekoitukset. Kesää kohden mentäessä on hyvä vapauttaa jalat hetkeksi kengistä ja sukista ja poistaa kuollutta ihoa ja kovettumia kylvyssä. Rentouttaa mieltä ja keskittyä vain lämpimään kylpyveteen.


3 kommenttia:

 1. Paketti tuli tänään perille, säästän lauantai iltaan kun neidin synttärit on ohi, luulen että tulee tarpeen ;) Aivan ihana idea tällainen<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että ilahdutti. Ajattelin, että tämä olisi sopivan erilaista ja normipäivistä poikkeava juttu, joka kyllä piristää naista kuin naista. Toivottavasti saat viettää rentouttavan hetken jalkakylvyssä!

   Poista
  2. Voi kyllä sain, teki hyvää! Ja ah mikä tuoksu! Ehkäpä teen kesällä itselleni näitä jemmaan :)

   Poista