Retkikohteet

lauantai 28. marraskuuta 2015

Arkilasagne



Pitkästä oli ruokapöydässä jotain uutta arkiruokaa, töiden myötä ollaan vähän jämähdetty samoihin ruokiin. Mutta tässä olisi tarjolla teillekin helpohko, mutta hyvä arkiruoka. Valmistukseen menee alle tunti. On testattu, tämä maistuu myös lapsille, jos he vain sattuvat olemaan syömätuulella.

Ohje on lähes suoraan Torinon Täysjyvä Lasagne Piccolon paketin kyljestä, mutta siitä huolimatta hyvää. 


Ei tämä nyt kovin kuvauksellista ole, mutta kantsii silti kokeilla. Samasta pastasta olen julkaissut jo aiemmin yhden luottoreseptimme, piccolopastapaistoksen ohjeen. 






1 sipuli
öljyä
400 g jauhelihaa
2 rkl vehnäjauhoja
3 dl vettä
1 liha/kasvisliemikuutio
2 dl ruokakermaa
3 dl maitoa
1 – 2 dl juustoraastetta
200 g tomaattimurskaa
mausteeksi suola, pippuri, oregano tai muita yrttejä
½ ps Torino Täysjyvä Lasagne Piccoloa

1.       Ruskista öljyssä hienonnettu sipuli ja jauheliha. Mausta jauheliha ainakin suolalla.
2.       Sekoita joukkoon vehnäjauhot, vesi ja liemikuutio.
3.       Sekoita ja anna kiehahtaa.
4.       Lisää kerma, maito, juustoraaste, tomaattimurska ja mausteet. Kiehauta ja sekoita kokoajan, anna juuston sulaa kokonaan.
5.       Voitele uunivuoka, kaada pasta vuokaan ja sekoita kastike mukaan.
6.       Paista uunissa, 200 asteessa 30 minuuttia, anna vetäytyä vielä 10 minuuttia ennen syömistä.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti