Retkikohteet

keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Haastan: Ilahduta bloggaajakaveria


Jokin aika sitten sain ilahduttavan kommentin blogiini. Liputuspäivän Heidi, henkilö, jonka tiedän siskoni kautta, mutta en ole koskaan tavannut, halusi ilahduttaa minua ja samalla haastaa mukaan jakamaan iloa muille bloggaajille.

Kyseinen haaste on lähtöisin Tipulassa-blogista ja säännöt ovat seuraavat:

" - Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat (päätät itse määrän). Jos haluat, ylläolevaa kuvaa saa vapaasti käyttää postauksessa!
- Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä!
- Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevaa bloggaajakaveria, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia kirjoittajia. :)"

Mua erityisesti haasteessa ilahdutti se, että minua ilahduttanut henkilö oli minulle tuntematon, enkä edes tiennyt hänen seuraavani blogiani. Ilahdutus ja haaste tulivat täytenä yllätyksenä ja oli siksi monin verroin toimivampi. Senpä vuoksi haluan itse jatkaa samaa linjaa, haastaa sellaisia bloggaajia, joita en tunne oikeassa elämässä, mutta joiden ajatuksia ja tekemisiä olen seurannut heidän blogeistaan.

Haastamani henkilöt ovat Jenna blogista Mattopiiska ja Minna Perhosia masussa -blogista. Molempia blogeja olen lukenut ja seurannut muutaman kuukauden ja olen pitänyt niistä.

Mattopiiska-blogissa pidän runsaista kuvista, herkullisennäköisistä ruoista ja itse tekemisen meiningistä. Mielestäni tässä blogissa on vähän sama fiilistä kuin omassani tai ainakin niin haluaisin.

Perhosia masussa -blogista saa vertaistukea äitinä olemiseen. Minnalla on myös pieni tyttö ja monet hänen ajatuksistaan ja kirjoituksistaan ovat niin tuttuja omastakin elämästä. Ja kukapa pienen lapsen äiti ei kaipasi elämäänsä pieniä ilahdutuksia.

Miten on, lähdettekö mukaan ilahduttamaan bloggaajakavereita?4 kommenttia:

 1. Kiitos Heli :) Olenkin jo osallistunut tähän haasteeseen täällä: http://onperhosiamasussa.blogspot.fi/2015/02/ilahduta-bloggaaja-kaveria.html

  :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta, ja minä kun niin tarkasti (muka) kävin läpi, ketkä tähän on jo osallistunu ja ketkä ei. Mutta ei se mitään, sinä oot osuutesi hoitanut, sitten on mun ilahdutuksen vuoro. Laitatko osoitteesi mulle maililla, niin laitan postissa sen tulemaan.

   Poista
 2. Kiitos paljon huomionosoituksesta! Onpa kiva, että blogini viihdyttää. Laitan haastekapulan kiertoon pikapuoliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun lähdet mukaan ilahduttamaan muita. Laitatko minulle sähköpostilla osoitteesi (elamanihelina@gmail.com), niin laitan postin mukana tulemaan ilahdutusta.

   Poista