Retkikohteet

lauantai 13. huhtikuuta 2013

Neuletakki puuvillalangasta



Vihdoista viimein sain valmiiksi julkaisukelpoisen käsityön! Viime aikoina olen tehnyt enemmän vain jotain pikkujuttuja, joista ei ole paljon teille kerrottavaa, osa on kesken ja osa jo unohdettu. 

Olen aiemmin tänä vuonna neulonut molemmille siskoilleni jotain, vanhemmalle villatakin, nuoremmalle villapaidan. Äitinkin sitten halusi laittaa minut hommiin ja neulomaan itselleen jotain. Hän halusi itselleen puuvillalangasta neulotun pitsikuvioisen neuletakin. Ohje löytyi lopulta Novitalta, tästä linkki ohjeeseen. 



Lankana käytin ohjeen mukaisesti Novitan Tennesseetä, jota tosin ei enää/tällä hetkellä löydy kaupoista. En tiedä, onko valmistus lopetettu kokonaan vai hetkellisesti. 

Paidan tein ohjeiden mukaisesti. Vielä pitäisi napti ommella, mutta ajattelin, että sen voisi tehdä vaikka neuleen tuleva omistaja, saa laittaa sellaiset kun itse haluaa. Toivottavasti takki istuu  paremmin äidilleni kuin mallina toimineelle miehelleni. 


4 kommenttia:

  1. Hei vai sehän on hieno ,ny vain juhlimaan. Mulla on varmaan nappeja jotka sopii. Noutaja saapuu viikon kuluttua keksi hinta siihen mennessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvelinkin, että sulla niitä nappeja on riittämiin, että valikoimista löytyy tähänkin sopivat.

      Poista
  2. Näyttää musta ihan kaupan neuleelta!
    Hyvin sopii värikäs paita alle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tattis. Ja totesin kans, että parhaiten tulee kuvio esiin, kun on jotain selvästi eri väristä alla.

      Poista