Sunnuntaina käytiin Kokkisodan toinen osa, kun oli Jannen kokkausvuoro. Raaka-ainekassista löytyi seuraavat raaka-aineet:
- broilerin rintafileitä
- päärynä
- persikka (joka osoittautui sen verran raa’aksi, ettei sitä käytetty ollenkaan)
- luumuja
- herkkusieniä
- mozzarellaa
- persikka-päärynä pilttiä
- savoijinkaali (eli siis kurttukaali).
Puolitoista tuntia oli Jannellakin aikaa etsiä ohjeita ja vinkkejä ja saada ruoka valmiiksi.
Lopputuloksena oli mozzarellalla täytetyt broilerin rintaleikkeet, sienellä ja luumulla täytetyt kaalikääryleet ja persikka-päärynä-mozzarellakastiketta. Jälkiruoaksi oli päärynä-luumupaistosta vaniljakastikkeen kanssa.
Annoksen värimaailma sopii hyvin myös lautasen väreihin. |
Ranskalainen hedelmäpiirakka. Rakenne oli vähän tavallisesta poikkeva, mutta maistuva. |
Ja oletteko koskaan syöneet pahalta maistuvaa jälkiruokaa? Minä en ainakaan. (paitsi kerran koulussa, kun oli basilikasorbettia, joka suli lautaselle ja lopulta kaikki muut herkut maistui vain basilikalle, yök!)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti