Retkikohteet

maanantai 4. tammikuuta 2016

Uuden vuoden tervehdysJoululoma. Tekipäs se hyvää. Tai siis Jannen joululoma, minähän olen taas työtön. Mutta oli mukavaa olla 1,5 viikkoa viikonpäivätön. Huomata, ettei ollut harjannut kahteen päivään hiuksia, saada arjen unirytmi sekaisin jopa tytöltä ja olla kotona villakalsareissa ja fleecetunikassa. Pitkästä aikaa käytiin myös makkaranpaistoretkellä. 


Loma huipentui eilen reilun työpäivänmittaiseen lapsettomaan Ikea-reissuun. Se oli välttämätön seuraus tästä kotona hengailusta. Sisutusvimmaksi sitä joku sanoisi. Pikkuhiljaa olen alkanut suopua ajatukseen, että tytön voisi muuttaa nukkumaan omaan huoneeseen. Joka kolmiossa asuessa tarkoittaa sitä, että tietokone ei saa omia enää yhtä huonetta itselleen, vaan se puolestaan muuttaa meidän makuuhuoneeseen. Tämä muutos vaatii pieniä muutoksia myös olohuoneessa, joten käynti Ikeassa oli välttämätön. Hyvin meni meidän reissu kuin myös tytön mummolointi.  

Nyt ollaan taas arjessa. Onneksi on vielä loppiainen keventämässä tätä viikkoa. Tällä viikolla on tulossa myös synttärit, tyttömme täyttää 2-vuotta. Juhlintaa ja sukulaisten tapaamista on siis luvassa vielä lähiviikoillekin. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti