Retkikohteet

torstai 21. tammikuuta 2016

AarreaittaOlen löytänyt todellisen aarreaitan, tavaroiden taivaan (tai kaatopaikan), kierrätyskeskuksen! Siellä täytyy päästä käymään vähintään kerran kuussa. Se on myös hyvä paikka etsiä käyttötavaraa - itse ostin sieltä mm. hyvän puusurvimen. Nyt paikasta onkin tullut minulle hyvä ostospaikka, josta käyn tarkistamassa, löytyisikö sieltä verhot keittiöön tai Jannelle kannellista muovikulhoa leipätaikinan kohotukseen.

Tällä hetkeä kotiamme kaunistaa kierrätyskeskuksesta ostetut verhot olohuoneessa sekä pitsiverho olohuoneen pikkuikkunassa. OIkkarin ikkunaverhojen kanssa kävi itseasiassa niin, että olin jo ehtinyt tulla kierrokseltani kotiin, kun päätin, että sittenkin haluan ne verhot. Ja tyytyväinen olen ollut, sopivan mummolahenkiset meidän olohuonetta korostamaan.

Ja kuka voisi vastustaa viiden litran dekantterilasia (vai miksi tätä esinettä kutsutaan?)? Ilmeisesti aika moni, koska muutaman kerran ehdin jo esinettä ihailla kierrätyskeskuksen hyllyllä, ennen kuin ostin sen meille kahdella eurolla. Loistava maljakko talventörröttäjille! Ja kehuja sain myös Jannen työkaverilta, kun bongasin heille toimistolle ”uudet” Iskun mappikaappi, 45€/kpl.

Vaatepuoleltakin olen tehnyt muutamia löytöjä, mutta siellä pengottavaa ja epämääräistä/kamalaa tavaraa on enemmän. Mutta Jannelle bongasin hyväkuntoiset pellavahousut, tytölle siistin toppatakin ja itselleni loistavan villahameen. Lisäksi siskon miehelle vinkkasin hyvännäköisestä, sinisestä puvusta liivillä, 1,50€/vaatekappale.

Tämä aarreaitta on kirpputoreja parempi paikka tehdä edullisia löytöjä, hinnat ovat pääasiassa edullisempia ja tavarat on valmiiksi jaoteltu, joten etsiminen on helpompaa. Eikä tarvitse käydä mielessään läpi mahdollista muistilistaa koko aikaa niin kuin kirppareilla joutuu tekemään, kun joka myyntipaikasta joutuu etsimään mahdollisia talvikenkiä, keittiönverhoja tai mitä mielessä nyt kulloinkin on.  Loistava paikka, suosittelen.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti