Retkikohteet

sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Neiti Iin villatakkiSerkkuni kysyi, ehtisinkö neuloa hänen kohta yksivuotiaalle tytölleen villatakin ja pipon. Yleensäkään olen huono mistään kieltäytymään, mutta miksipä nyt edes olisin sanonut ei, aikaa kun kuitenkin on kotona ollessa. Ja serkku oli etsinyt toivotun mallin valmiiksi, joten hain langat kaupasta ja aloin hommiin.


Ohje on Dropsin sivuilta, itsellekin jo ennestään tuttu ohje. Samalla tyylillä ja ohjetta mukaillen nimittäin olen tehnyt villatakin sekä kummipojalle että omalle tytölle.   

Nyt ensimmäistä kertaa tein ihan ohjeen mukaisesti alpakka-langasta. Harmikseni jouduin taas toteamaan, ettei ohut lanka ja pienet puikot ole mun neulontakäsialalle paras yhdistelmä ja villatakin työnjälki ei ole kaikkein siisteintä.

Pipon ohje puolestaan on Novitan sivuilta ja neulottu kaksinkertaisella alpakka-langalla, nelosen puikoilla. 

Toivotaan parasta, että sekä käyttäjä että työntilaaja ovat tyytyväisiä lopputulokseen, kun posti nämä heille kotiin kuljettaa. 

Loppuun kuvat kuvausassistentistani, joka tuli ripustamaan omaa (tätinsä vanhaa) mekkoaan kuvattavaksi. Ja yhdessä sitten otimme kuvan hänen toiveidensa mukaan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti