Retkikohteet

tiistai 9. elokuuta 2016

Mitä sulle kuuluu?Olen huomannut, että olen oikeastaan aika huono pitämään yhteyttä kavereihin tai vanhoihin tuttuihin. Usein kyllä mietin, mitä kellekin kuuluu, mutta ei vain saa aikaiseksi, tai en muka ehdi tai ei jaksa ottaa yhteyttä. Joskus saatan jopa alkaa kirjoittamaan kuulumisviestiä, mutta en jostain syystä jaksa kirjoittaa loppuu asti ja lähettää sitä.

Toisaalta se johtuu siitä, että ajattelen tuttujeni ja kavereideni käyvän täällä blogissa ja saavansa tätä kautta tietoon minun kuulumiseni, eli sen, että arkea eletään, ruokaa tehdään ja välillä vähän käsitöitä ja käydään retkellä. Ajattelen, että te olette jollain tapaa kärryillä siitä, mitä täällä tapahtuu, niin jotenkin ajattelen henkilökohtaisen viestin vain kertaamiseksi. 

Joten tämän kirjoituksen tarkoituksena onkin kysyä teiltä, mitä teille kuuluu? Haluan kuulla teidänkin kuulumisia! Tuoko alkava syksy tullessaan uusia tuulia, miten meni kesä ja loma vai onko elämä tuttua arkea? Kerro kuulumisesi sopivimmalla tavalla, kommentoi tähän, kerro Whatsappilla, lähetä viestä Facebookissa tai vaikka sähköpostia!

Kuulemisiin!


2 kommenttia:

  1. Mulle kuuluu hyvää, ensi viikolla alkaa uusi työ ja seuraavalla uudet opinnot :) Olis kiva nähdä, tuu käymään Tampereella!

    VastaaPoista
  2. Tänne kuuluu hyvää! Kolme viikkoa jo oltu töissä loman jälkeen, aika kuluu nopeesti. Menikö teidän mökkireissu hyvin?

    VastaaPoista