Retkikohteet

tiistai 19. huhtikuuta 2016

Tämmöinen päivä

Eilinen päivä loppui pyykkikoneen tyhjäyksellä, tämä päivä aloitettiin laittamalla pyykkikone päälle. Kaksi koneellista tänään pesty, nyt odotellaan, että saadaan pyykkitelineelle lisää tilaa ja pestään ainakin vielä yksi koneellinen.

Tytön kaikki yöpaidat ovat narulla kuivumassa, myös muutama unilelu.

Aamupalaksi tarjottiin mehua. Lounaaksi jäätelöä, joka jäi syömättä. Välipalalla oli pääsiäiseltä jäänyt suklaamuna, josta jaksoi ottaa yhden haukun. Mikähän maistuisi päivällisellä.

Päiväunille hän nukahti sohvalle, nukkui kaksi tuntia. Sen jälkeen oltiin hetki hereillä ihan virkeänäkin, mutta kun äiti kysyi, mitä jaksaisit tehdä, vastaus oli nukkua. Nyt nukkuu kakkospäikkäreitä samalla sohvalla kädet ristissä.

Tyttö, joka pääsääntöisesti käyttää vaippaa enää nukkuessaan ja pidemmillä automatkoilla, suostui helposti laittamaan päivälläkin vaipan.

Tämmöistä siis tänään meillä, toivottavasti huomenna terveempää ja oksennustautipotilaat jäisivät vain tähän yhteen.  3 kommenttia:

 1. Awww... Oksennustaudit on mun vähiten suosikkit pöpöt. Tai kuinkaan tuon sanois. Toivottavasti pääsee pian siitä ohi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Vähiten suosittu" olis tietysti oikeampi. Blegh.

   Poista
  2. Ainut hyvä puoli, jos sellaista täytyy tästä taudista etsiä, on se, että yleensä se alkaa nopeasti ja loppuu nopeasti. Flunssa kestää aina paljon pidempään.

   Poista