Retkikohteet

sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Villatakki lahjakortilla


Voishan sitä valitella, kun ei ehdi enää tehdä niin paljon omia juttuja tai kirjotella tännekään enää kuin harvemmin, mutta enpä kuitenkaan taida. Varmaan tiedätte kyllä, että tällä hetkellä työt ja lapsi täyttää päivät ja se tunti illassa, kun tyttö on nukkumassa ja ennen kuin itse menee nukkumaan, on turhan vähän siihen, mitä kaikkea haluaisi tehdä.


Mutta hiljaa hyvä tulee ja lopulta tämäkin villatakki itselle valmistui. Ihan perustavallinen villatakki taskuilla. Ohje on Dropsin sivuilta ja lankakin tällä kertaa ohjeenmukaisesti Dropsin alpaca lanka kaksinkertaisena. On kuulkaa ihanan pehmoinen ja lämpöinen lanka ja ainakin näin kaksinkertaisena neulottuna myös hyvä neulottavuus. Yksinkertaisena omaan makuuni ehkä vähän turhan ohutta kyseinen lanka on. Ja langoista kuuluu kiitokset synttärilahjaksi saadun Rustoopuorin-lahjakortin antajille, omin rahoin en olisi tämmöistä spesiaalilankaa malttanut ostaakaan, mutta lahjakortti mahdollisti kokeilemaan jotain uutta ja ihanaa!

Kuvausassistentti paikalla.

Yksi pikku moka tämänkin kanssa tietenkin tuli, en malttanut neuloa mallitilkkua saati mittailla itseäni ja ohjetta, vaan luotin siihen, että ämmä on ämmä. Mutta muutama lisäsentti ympärysmitassa ei olisi ollut pahitteeksi, niiden ansiosta napit pysyis varmemmin kiinni. Vaikka toisaalta, yleensä pidän villatakkiakin napit auki, joten eipä tuo haittaa!
1 kommentti:

  1. Tulipas siitä hieno ja sopii ruskan väreihin ja reinotossuinen mussukka osaa poseerata komiasti.

    VastaaPoista