Retkikohteet

keskiviikko 28. lokakuuta 2015

OvikranssiMuuton jälkeen en ole löytänyt vanhaa ovikranssiamme mistään. Se saattaa kyllä olla jossain yläkaapin toppavaatelaatikossa, mutta en ole (vielä) jaksanut kaivaa niitä esiin ja tutkia asiaa. Sen kuitenkin muistan, että ovesta sen muuton yhteydessä otin pois, toisin kuin seinäkellon, joka jäi uusille asukkaille muistoksi meistä.

Mutta nyt on asia korjattu ja viikonloppuna kieputtelin koivunoksista oveen uuden kranssin. Täysin pyöreää ympyrää en osaa näistä kransseista tehdä, niin tästäkin tuli taas soikea. Mutta oikeastaan hyvä sellainen. Koristukseksi laitoin syksyisen värisiä helmiä ja muutaman puolukanvarvun antamaan lisää väriä.


Koska päivät töissä kuluvat tietokoneella naputellen ja klikkailen ja työntulos voidaan mitata vain kasvavina paperipinoina tai numerosarjoina sekä sähköpostilaatikossa olevan saapuneiden viestien vähenemisenä, oli mukavaa saada aikaan taas jotain konkreettista lopputulosta. Tehdä jotain, mistä näkee kokoajan, mitä on tulossa ja ihastella lopputulosta, että tulipa siitä hyvä ja ihanko ite tuon tein!

1 kommentti:

  1. Hieno ! muistan että näin sen vanhan muuttopäivänä jossain,olisko viety pihavarastoon,mutta senhän voi sitte laittaa tuon keskelle,eikös se ollu pieni.

    VastaaPoista