Retkikohteet

tiistai 29. syyskuuta 2015

SyyskuulumisiaTöissä on mukavaa. Päivät sujuu nopeasti ja työntekokin on ihan hauskaa. Ja ennestään tuttu työpaikka ja pääasiassa tutut naamatkin helpottivat omaa sopeutumista paljon. Työtehtävätkin ovat melko tuttuja ja ainakin vielä tuntuvat mielekkäiltä. Eli lyhyesti: tykkään olla töissä, eikä aamulla hampaatkaan ole olleet kipeänä = en ole stressannut töihin menoa!

Tytöllä aika hoidossa sujuu kohtalaisesti. Iskä saa aamulla vilkutukset, mutta ruoka, varsinkaan aamupuuro ei oikein maistu. Ulkona leikkiminen on mukavaa ja päiväunet sisällä sujuu hyvin. Itku tuleekin usein juuri ruokapöydässä. Mutta on kuulemma reipas ja nythän on vasta kaksi päivää takana, joten saakin olla vähän vaikeaa! 


Kotona on vähän rasittavaa välillä. Jos tyttö oli ennestään äitiin ripustautuva, niin nyt se on sitten suorastaan riippuvainen. Iskä ei kelpaa oikein mihinkään hommaan ja äiti ei saa tehdä juuri mitään ilman seuraneitiä ja syliin pitää päästä usein. Se oli toki odotettavissa, mutta yllättävän rankkaa itsellekin, kun olisi mukava rentoutua vähän töistä puuhastellen omia juttuja, mutta ainakaan vielä se ei ole onnistunut ennen kuin tyttö menee nukkumaan. Mutta kyllä se toivottavasti helpottuu ja tämäkin arki löytää rytminsä. Tai toivottavasti ei ainakaan pahemmaksi mene.

Reilun viikon aikana olen monesti miettinyt, miten iloinen saan olla siitä, että olen saanut ja voinut olla kotona näinkin pitkään! Viime viikolla olin myös erityisen iloinen helposta arjesta, kun Janne oli kotona ja hoiti ruoan, pyykit ja siivouksen. Siitä olisin voinut nauttia pidempäänkin. Pikaisten kuulumisten kuvituksena kuvia viikonlopulta, värejä syksystä. 

4 kommenttia:

 1. Ihana tuo sumukuva. Jaksamista arkeenne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hyvin tässä aika kyllä kuluu ja paremmin jaksaa, kun malttaa suosiolla siirtää omat harrastukset (käsitytö ja blogin) viikonloppuun, jolloin omaa aikaa on taas päiväunien verran!

   Poista
 2. Teilläkin on alkanut arki sisältäen töitä ja hoitoa. Matias tykkää olla hoidossa ihan hirveesti ja mäkin käyn mielelläni töissä taas. Silti oli hyvä, että oltiin näinkin pitkään kotona :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkein tässä alkaa jo jännittää, miten loppuvuosi ja uusi vuosi sujuu, kun työpätkä on tällä tietoa vain jouluun asti. Itsellä varmasti olis suuria vaikeuksia saada päivät kotona kaksin tytön kanssa sujumaan. Paremmin varmasti sujuis, jos sais olla yksin kotona, jolloin sais rauhassa harrastaa ja tehdä kotitöitä, eikä taistella päiväunille nukahtajan kanssa. :D

   Poista