Retkikohteet

torstai 17. syyskuuta 2015

Muutoksia arkeenMies tuli eilen kotiin kaupan kautta. Vaimolle ruusu ja tytölle uusi pehmolelu. Jotain merkittävää on siis päässyt tapahtumaan!


Ensiviikosta lähtien meillä menee arki uusiksi. Nimittäin tämä äiti menee töihin! Janne jää ensiviikoksi kotiin totuttamaan tyttöä olemaan erossa äidistä ja sitten viikon päästä tyttökin menee päivähoitoon. Tänään kävimmekin jo tytön kanssa tutustumassa uuteen hoitopaikkaan, joka on yhdeksän lapsen ryhmäperhepäivähoito. Tyttöä jännitti, äitiä vähän itketti. Mutta nopeasti alkoi lelut kiinnostaa enemmän kuin sormien syöminen ja tyttö alkoi touhottaa muiden lapsien kanssa ja penkoi rohkeasti lelulaatikoita. Välillä piti kuitenkin käydä äidin sylissä ja varmistaa, että tuki ja turva on lähellä. Sovittiin, että tyttö tulee vielä seuraavalla viikolla isän kanssa tutustumaan hoitopaikkaan.

Äidin hoitopaikka on onneksi jo ennestään tuttu paikka. Opiskeluaikoina olin tuolla harjoittelussa, joten töihin meno ei jännitä ihan niin paljoa kuin täysin uuteen paikkaan meno. Työkin on vain kahden kuukauden pätkä eli juuri sopiva kevyt laskeutuminen työelämään. Ja tietenkin toivon, että jatkoakin olisi luvassa. Varsinkin kun ja jos tytöllä (ja mulla) hoidossa lähtee sujumaan hyvin!4 kommenttia:

 1. Onnea työpaikasta ja tsemppiä kovasti päiväkotiarjen opetteluun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Onneksi on ollut tämä lempeä lasku itselle, kun mies on ollut tämän viikon kotona. Mutta ens viikko vähän jo hirvittää...

   Poista
 2. Voi että, tsemppiä uuden arjen aloittamiseen! Meilläkin on nyt tyttö ollut kuukauden verran isin kanssa kotona, ja parin viikon päästä aloitetaan päiväkoti. Musta on ihanaa olla taas työssä, mutta jännittäähän se päikkärin aloitus ihan hurjasti silti. Voin siis varmasti kuvitella, mitä fiiliksiä siellä käydään läpi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihanaa, kun on muita samassa tilassa olevia tsemppaamassa. Töissä on ollut kyllä ihan mukava käydä, vaikka illat kotona on lyhyitä ja nopeita. Ens viikon hoidon aloitus vähän kyllä jännittää!

   Poista