Retkikohteet

maanantai 1. joulukuuta 2014

Kuvausstudiolla



Viime vuonna meidän joulukortteja koristi kimalteiset kuuset, sitä edellisenä vuonna piparit ja vuonna 2011 jouluiset kuviot. Tänä vuonna ei joulukorttien askarteluun tuntunut riittävän ideoita tai tyhjää pöytätilaa, jossa askarrella. Niinpä päätin mennä helpon kaavan mukaan. Helpoin tietenkin olisi ollut jättää joulukorttien lähettäminen kokonaan välistä tänä vuonna, toiseksi helpointa olisi ollut turvautua valmiisiin kortteihin.  Ja kolmanneksi helpointa on lähettää sukulaisille ja ystäville kuva kotona asuvasta tontustamme.


Päiväunien aikaan raivasin olohuoneeseen tilaa seinän viereen ja asensin paikalle kaikki asunnostamme löytyvät liikuteltavat valot. Luonnonvalosta ei viime aikoina ole ollut paljon iloa, joten kaikki lisävalo on tarpeen, koska kamerassamme ei ole salamaa.


Tonttutyttö oli iloinen kuvattava ja malttoi istua paikoillaan, tonttulakki päässä kauan. Joulupallot kiinnostivat ja maistuivat. Ihan riittävää valaistusta en lampuilla saanut aikaan, joten lopputuloksen kuvat ovat turhan epätarkkoja ja tärähtäneitäkin. Monta hyvää kuvaa/ilmettä piti hylätä, kun kuva oli teknisesti huono. Lopulta sieltä kyllä löytyi ihan hyvät kuvat kortteihin. (ne eivät ole nämä, mitä tässä näytän.)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti