Retkikohteet

torstai 29. elokuuta 2013

Buzzador hommissa



Minä olen buzzador. Jos joku ei tiedä, mitä se tarkoittaa, hän voi lukea aiheesta enemmän täällä. Lyhyesti sanottuna buzzadoreille tarjotaan erilaisia kampanjoita, joiden kautta on saa mahdollisuuden päästä testaamaan uusia tuotteita ja kertomaan näistä tuotteista ja kokemuksistaan tutuilleen ja tällä tavoin siis markkinoimaan näitä tuotteita paremmin. Asiasta enemmän kiinnostuneiden kannattaa tutustua sivuihin tarkemmin ja liittyä itsekin tähän hommaan. Kovin vaativaa tai aikaa vievää tämä ei ole, itselläni on menossa vasta toinen kampanja ja olen ollut jäsenenä reilun vuoden.

Tällä kertaa sain mahdollisuuden päästä testaamaan valkaisevaa hammastahnaa. Olette varmaan nähneet kyseisen tahnana mainoksen myös televisiossa. Kyseessä on Pepsodent White Now Triple Power Gold –tahna, joka lupaa valkoisemmat hampaat heti ensimmäisellä pesukerralla. No ihan yhtä valkoisia hampaita en suinkaan ensimmäisen pesun jälkeen saanut kuin televisiomainoksen nainen, mutta nyt kun olen tahnaa käyttänyt reilun viikon ajan kahdesti päivässä ja voisin väittää hampaideni olevien valkoisemmat kuin testauksen alussa.

Tämä hammastahna ei ole ihan tavallinen valkaiseva hammastahna. Useinhan valkaisuteho perustuu siihen, että tahnat sisältävät joitain hankaavia ja valkaisevia aineita, jotka eivät edes ole kovin hyväksi hampaille. 

Lähtötilanne ennen tahnan käyttöä.

Tässä tahnassa valkaisuteho on vähän kuin taikuutta (tai optinen näköharha), valkoisemmat hampaat syntyvät siitä, että tahna sisältää sinistä ainetta, joka saa hampaat näyttämään valkoisemmilta ja hohtavammilta. Eli se on vähän kuin valokynä, jolla huijataan näyttämään siloisemmalta tai muhkeahuulisemmalta. Hammastahnaa käytetään normaaliin tapaan hampaiden harjauksessa, sitten huuhdellaan mahdollisimman vähällä vesimäärällä, etteivät tehoaineet lähde pois ja lopputuloksena on valkoisemmat hampaat, muttei kuitenkaan pysyvästi. Aika jänskää, vai mitä! 

Muutaman pesun jälkeen, ei ihan vielä niin valkoista kuin mainoksessa.
Mielestäni tässä hammastahnassa on hyvää myös se, että se sisältää fluoria. Vielä kun siinä olisi ksylitolia, se olisi tosi hyvä. Eikä tahnan makukaan ole paha, toisin kuin monissa muissa valkaisevissa tahnoissa. Ja tahna myös vaahtoaa hyvin maltillisesti eli ei tarvitse pelätä sotkevansa vaatteita sinisellä tahnalla – pakkauksessa kun vielä varoitellaan, että vaahto saattaa tahrata tekstiilejä ja pintoja. Tästä ainakin itselläni on kokemusta muiden valkaisevien tahnojen kanssa, valkaisevat nimittäin myös paitoja, jos sattuu vaahtoa tippua paidan kaulukselle… 

Puolentoista viikon jokapäiväisen käytön jälkeen tulos. Vähän on väri muuttunut!


Katsotaan, miltä hampaat näyttää kahden viikon kokeilujakson jälkeen!

2 kommenttia:

  1. Jäiköhän meidän tahnat sinne buzzauspaikkaan? En oo vielä löytänyt, vaikka oon mielestäni purkanut kaikki reissukätköt... :| Oikein ettimällä etin, kun kiinnostaisi testata!

    VastaaPoista
  2. Ilmankos mun kässäristä löytyi kaksi tuubia,pistänpä huomiselle mukaan.Testitulokseen en voi kolmenker
    ran jälkeen ottaa kantaa,muutakuin että on hienonväristä vaahtoa.

    VastaaPoista