Retkikohteet

tiistai 17. heinäkuuta 2012

Sadepäivien pelastus


Tämä kesä on ollut melko sateinen, vai voiko joku olla eri mieltä asiasta? Ainakin näinä parina viimeisimpänä viikkona on tullut vettä ihan kiitettävän paljon, ehkä vähän liikaakin. Mutta viime viikolla bongasimme netistä mainoksen, joka pelastaa tämän sateisen ja kolean jakson ja saa toivomaan, ettei vielä hetkeen aikaan tulisikaan aurinkoisia ja lämpimiä iltoja.

Tuon pelastuksen nimi on Viaplay. Se on vähän kuin Spotify, mutta elokuvilla ja tv-sarjoilla. Eli netin välityksellä pystyy katsomaan elokuvia ja sarjoja niin paljon kuin haluaa. Ja parasta tässä on se, että siinä on nyt kuukauden ilmainen tutustumisjakso eli olemme nyt sitten istuneet kohta viikon verran joka ilta sohvalla katsomassa (enemmän tai vähemmän) hyviä elokuvia. Meidän telkkarissa o semmoinen hieno juttu, että sillä pystyy myös surffaamaan netissä eli myös noiden elokuvien katsominen onnistuu helposti suoraan telkkarista.

Suosittelen tätä palvelua teillekin, jos sateiset illat (tai päivät, jos nautit kesälomasta) alkavat olla tylsiä. Tuon kuukauden ilmaisjakson jälkeen palvelu muuttuu automaattisesti maksulliseksi eli pitää muistaa peruuttaa tuo sopimus, jos ei halua maksaa siitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti