Retkikohteet

perjantai 2. joulukuuta 2016

Mielikuvituksen temputTässä taas päivänä eräänä sain todistaa, miten mielikuvitus on kiva lisä värittämään maailmaa, mutta myös aiheuttaa turhia huolia.

Katselin työhuoneeni ikkunasta ulos. Pihalla oli perinteinen marraskuukeli, pimeää, sateista, tuulista ja kylmää. Autoja meni tiellä suuntaan ja toiseen, välillä meni ohi pyöriä ja muutamia jalankulkijoita.

Tien vieressä, pyörätiellä huomasin seisoskelevan kaksi ihmistä. Pienen etäisyyden päässä toisistaan, toisella oli takin huppu päässä ja kädet syvällä taskuissa ja toinen näytti muuten vain ”epämääräiseltä”. Siinä ne vain seisoivat, vaikka keli oli kamala olla ulkona. Seisoivat ja katselivat välillä ympärilleen.

Aloin jo miettiä ja katsella itsekin ikkunasta ulos, että missä räjähtää ja koska. Tyypit kun olivat seisseet siinä jo tovin ilman mitään järkevää syytä. Mieleeni tuli heti maailmalla tapahtuneet terrori-iskut ja itsemurhapommitukset, jotain hämärää piti näissäkin seisoskelijoissa olla, kun vapaaehtoisesti seisovat tuommoisessa ilmassa kauan aikaa pihalla.

Kunnes näkökenttääni osui merkki, bussipysäkki. Ja kohtahan se paikallisliikenteen bussi pysäkille ajoi ja seisoskelijat pääsivät kyytiin.

Hanki sinäkin vilkas mielikuvitus, eikä ole enää ikinä tylsää!

Havainnekuva tilanteesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti