Retkikohteet

lauantai 13. helmikuuta 2016

Känkkäränkät metsässä (ja kotona)Metsäretki ei aina tuo toivottua rentoutusta, muistus itselle ja totuus tämän päiväisestä makkaranpaistoretkestä. Kaksivuotiaan kanssa oli ja on välillä niin raivostuttavaa, ettei siitä kiukusta itse tahdo palautua ollenkaan.

Makkara maistui kummalliselta, nuotio savutti kitkerästi, kaakao oli liian laimeaa ja jälkkärisuklaakeksit jäisiä, eivätkä maistuneet niin hyvältä kuin olisivat voineet maistua. Ja kotona huomaa, että otetuista kuvista suurin osa on ihan surkeita.

Ja kotona kiukuttelu-fiilis jatkuu vuoronperään ja välillä yhtä aikaa jokaisella perheenjäsenellä. Voihan sen viikonlopun toki näinkin viettää, vaikka kivempaa olisi, jos ei kokoaikaa olisi ärjymistä. Mutta pitäähän sitä välillä vähän päästellä pihallekin tunteita, eikä vain säilöä päähänsä. " - Jos kerta on vihoissaan, niin on vihoissaan, tuumi Pikku Myy kuorien hampaillaan perunaansa. Välistä täytyy olla vihoissaan, jok’ikisellä nyytillä on oikeus suuttua. Mutta Muumipappa on vihoissaan väärällä tavalla, hän ei puhalla mitään ulos, hän vetää sisäänsä." 
 

5 kommenttia:

 1. Kiukku syöttää lisää kiukkua, se on totta. Ainakin meidän kodis. On ollu monta retkiä ja kauppaanmenoja jotka olis pitäny olla mukavia, mutta ne oli vain raivostavia kiukkuisen lasten... tai aikuisten... takia. Ne tapahtuu vieläkin. Ja kyllä aina harmittaa jälkeenpäin, että miksi olin niin kiukkuinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta, kun yksi on kiukkuinen niin kyllä se tarttuu muihinkin! Ja sitä oon kans monesti ihmetellyt jälkeenpäin, että mikä siinä tilanteessa nyt oikeen oli vikana, kun niin kiukutti. Mutta tunnustan, toisinaan kiukku tekee myös hyvää!

   Poista
 2. On sulla ainakin tässä kivoja kuvia! Toivotaan rentouttavampaa metsäretkeä ens kerralle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ..ps. Uudet kuvat tuossa bannerissa - kivat ja raikkaat!

   Poista
  2. Kiitos. Muutaman onnistuneen kuvankin sain otettua!

   Ja uuden bannerinkin sain vihdoin tehtyä, uudet kuvat on ollut työpöydällä valittuna kohta vuoden :D

   Poista