Retkikohteet

lauantai 30. toukokuuta 2015

Näkemiin, Tampere!

Tänään koitti se jännittävä muuttopäivä. Edellisestä muutosta on aikaa jo yli neljä vuotta ja silloin muutto meni aika helposti, pulkalla kuskasin laatikko kerrallaan tavaroita naapurista, tien toiselta puolen tähän uuteen, yhteiseen asuntoon. Nyt tässä muutossa ei paljon pulkista ole apua, kun muuttomatka on 170 kilometriä ja tavaramääräkin on vähintään tuplaantunut. Mutta samat pulkat pakataan kyllä mukaan.

9 vuotta, 9 kuukautta ja 6 päivää asuin Tampereella, tamperelainen en tosin niin kauaa ole ollut. Paljon täällä on tapahtunut, monia hyviä muistoja ja hyviä muistoja tuovia paikkoja, tuttujakin yllättävän paljon. Liki kymmenessä vuodessa paikat ehtii tulla tutuiksi ja tärkeiksi, siksi muutto on vähän haikeakin, vaikka toki toivottu ja odotettu. Nyt täytyy kaivaa seikkailumieli kehiin ja lähteä tutustumaan perinpohjin tuohon uuteen asuinpaikkaan. Kyllä sieltäkin löytyy itselle hyviä ja tärkeitä paikkoja. Aikansa se ottaa, niinhän se otti täälläkin.

Kiitos ja kumarrus Tampere, me kyllä vielä näemme jatkossakin! Satakielen laulua kuunnellessa olen vähän haikeana, ikävää lähteä täältä kauneimpaan aikaan, mutta täytyy ajatella niin päin, että mukavaa tutustua uuteen sen ollessa näteimmillään. 

7.6.2005
8.6.2014

7.6.2005
8.6.2014

"Muuttaminen on hyvin vaivalloista, jos on asunut kauan samassa paikassa." - Muumipeikko

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! Kaikesta jännityksestä huolimatta täällä tuntuu ihan hyvältä olla.

      Poista