Retkikohteet

lauantai 24. toukokuuta 2014

Virkatut korit vol. 2

Syksyllä virkkasin jämälangoista muutaman korin hoitopöydän pikkutavaroita varten. Totesin korit varsin käytännöllisiksi ja tarpeellisiksi säilytyspaikoiksi joka paikassa lojuvalle tavaralle. Lisäksi korien virkkaaminen oli mukavaa ja nopeaa hommaa, vaikka pääsääntöisesti en virkkaamisesta pidäkään. Tai ole siinä yhtä hyvä kuin neulomisessa. Siispä hain kaupasta lisää lankaa, tällä kertaa Novitan Hanko-lankaa, joka on valmistettu kierrätyspuuvillasta. Kyseisen langan koreja varten valitsin kuitenkin siksi, että lanka on jämäkkää ja sopivan paksua, jotta siitä saa virkattua tukevahkoja koreja. Ei siis tönkköjä, mutta kuitenkin pystyssä ja muotonsa pitäviä.


Tällä hetkellä korit kätkevät sisäänsä mm. pikkuisia sukkia, imetystarvikkeita, hiustenlaitossa tarvittavia tuotteita ja sohvapöydällä lojuvia tavaroita, kuten käsivoidetta, saksia ja muita pikkutavaroita, jotka on kivempi kätkeä ja säilöä koriin kuin antaa lojua pitkin olohuonetta.



Aika paljon muutakin tavaraa olisi säilytyspaikan tarpeessa. Tilausta voisi olla ainakin lelukorille. Sen voisin yrittää virkata tästä matosta ylijääneistä trikookuteista.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti