Retkikohteet

tiistai 6. toukokuuta 2014

Porkkanamuffinit



Helppoa, nopeaa ja hyvää. Tämä ohje on kätevä, yhden astian ohje, jossa sekoitetaan kaikki aineet sekaisin ja taikina on valmista. Saat siis nopeasti hyvää tarjottavaa vieraille. Muffinit on meheviä ja maukkaita.

Tässä ohje,  jolla saa tehtyä 12 muffinia.

n. 100 g porkkanaraastetta
2 kananmunaa
1 ½ dl sokeria
1 ½ dl rypsiöljyä
2 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
½ tl kanelia
1 dl (maustamaton) jogurttia


1.  Sekoita kaikki aineet sekaisin ja annostele vuokiin.
2. Paista uunissa, 200 asteessa 15 min.
3. Jäähdytä ja valmista kuorrute:

20 g voita
85 g sulatejuustoa
1 ½ dl tomusokeria

 4.  Sulata voi ja sulatejuusto miedolla lämmöllä. 
 5. Lisää joukkoon tomusokeri siivilän läpi. 
Sekoita, anna jäähtyä ja kuorruta jäähtyneet muffinit.





2 kommenttia:

  1. Hei kiitti taidanpa tehdä näitä mummokerholaisille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä maistuu parhaimmalle tuoreena, säilytys ei näiden makua paranna. Ja makua tietenkin voi tehostaa, kun tekee suuremman annoksen ja käyttää puolet voita ja puolet öljyä.

      Poista