Retkikohteet

perjantai 25. toukokuuta 2012

Ensimmäinen vuosi takana


Hei, mun blogi on ollut olemassa nyt vuoden, jihaa! Ja kävijöitä tämän vuoden aikana on ollut reilut 1100, eli ihan mukavasti. Olisi kiva tietää, keitä täällä käy mun juttuja lukemassa. Käykö täällä muitakin kuin Janne?! Olisi siis mukava, jos tämän yksivuotispäivän kunniaksi kirjoittaisit jotain tänne. Voit vaikka kommentoida mielenkiintoisinta ja herkullisimman kuuloista ruokaa, tai kirjoittaa, mikä on suosikkikuvasi blogissani tai oletko kenties kokeillut jotain reseptiäni. Tai sitten voit kertoa, missä kirjoituksessa on hauskin tai eniten kirjoitusvirheitä. :D

Tänään ostin vihdoin ja viimein parvekkeen kukat. Käytiin myös Ikeasta ostamassa hylly parvekkeelle, johon on tarkoitus laittaa vähän lisää kukkia ja yrttejä kasvamaan. Tosin ihan vielä ei niitä kyllä pihalle viitsi viedä, kun tuota siitepölyä on niin runsaasti ilmassa. Mutta eiköhän se tästä laannu kesän myötä!

6 kommenttia:

  1. Jätin itsestäni merkin

    VastaaPoista
  2. Merkki!

    Säännöllisesti käyn täällä kurkkimassa, mitä oot(te) puuhastellut. Ja sitten ahdistun, kun en oo ite puuhastellut keittiössä, kässäjutuissa tai ulkona yhtään mitään. ;)

    VastaaPoista
  3. Muori käy täälä viikottain muttei vissiin osaa kommentoida,kun aina se katoaa. Musakkaa tekis taas mieli.

    VastaaPoista
  4. En oo ennemmin käyny sun blogissa kun en oo siitä kuullu, joten hyvä että mainostit sitä facebookissa :)! Oot saanu tästä kivan kokonaisuuden ja kuvat on hyviä! Blogien lukeminen on mukavaa, mul on blogilista jotka käyn kattoos säännöllisesti ja täytyy kyllä lisätä sun blogi listan jatkoksi :)! Tervetuloa kyläilemään Jyväskylään!

    VastaaPoista
  5. Mä luen! :) Kaikki ruokajutut erityisesti kiinnostaa, kokkisotajuttu oli tosi kiva idea! Pitää itekkin koittaa.

    VastaaPoista