Retkikohteet

keskiviikko 31. elokuuta 2011

Maistuisiko korvapuusti?

No kyllähän se toki maistuisi, jos leipoja vain olisi laittanut taikinaan enemmän sokeria! Taidan jatkossakin jättää tuon korvapuustien tekemisen Jannen vastuulle, kun hän on siinä kerran parempi. Omista tekeleistäni kun ei tule mitään valioyksilöitä, vaan vähän suuntaan jos toiseenkin vinksallaan olevia pullia. 


Ja tällä kertaa kyseessä oli jälleen yksi kokeilu. Jos kysytte, että voiko Jaffasta leipoa pullaa, niin vastaus on: kyllä voi. Mutta ei kannata silti vähentää ohjeessa annettua sokerimäärää, koska neste itsessään olisi jo sokerista. Pullista tulee tässä tapauksessa mauttomia. Mutta kyllä niitä silti syömään pystyy, ei tarvinnut heittää harakoille.

Mutta yhden hyvän leivonnaisen ohjeen ajattelin teille jakaa. Marjapiirakan ohje MeNaiset-lehdestä. Voin lämpimästi suositella reseptiä, tuloksena on takuuvarmasti maistuva ja makoisa piirakka. Itse olen tehnyt tätä kahdesti, mustikoista ja valkoisista viinimarjoista. Ja hyvin toimi kummallakin täytteellä. Pienen muutoksen tein ohjeeseen, suklaata raastoin mukaan 100 grammaa, eikä haitannut yhtään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti