Retkikohteet

keskiviikko 3. elokuuta 2011

ET-laukku

Töiden luontaisetuna saan kaikki Sanoma Magazinen lehdet itselleni omaksi, joten kesän aikana on tullut luettua ja selattua monia sellaisia lehtiä, joita ei normaalisti tulisi luettua. Yksi näistä lehdistä on ET-lehti. Taisi olla kesäkuun numero, josta bongasin myös kivannäköisen laukun ohjeen, joka oli virkattu. Lankalaatikossani oli pyörinyt jo jonkin aikaa Novita Tennesee -puuvillalankaa, väriltään sähkönsininen ja päätin, että tämä lanka on juuri sopiva lanka laukkua varten.


Laukku oli helppo virkata, ihan vain pelkkiä kiinteitä silmukoita kierros kierroksen perään. Helppoa ja nopeata, tosin samaan aikaan ei ihan yhtä helposti pystynyt katsoa televisiota kuin vaikka kutoessa. Mutta nopeasti laukku kuitenkin valmistui. Mallissa oli myös tehty kankaasta laukkuun vuori, jonka myös ompelin. Vuori tuo vähän ryhtiä muuten melko vetelälle laukulle. Lisäksi tein vuoreen myös taskun, johon voi laittaa vaikka puhelimen, ettei se pyöri laukun pohjalla kaikkien muiden tavaroiden seassa.

Koska laukku oli ehkä hivenen tylsä, kun oli vain ihan yksi värinen, askartelin puuhelmistä ja renkaista vielä laukkukorun. Tosin kun laukkua olkapäälle sovittelin, alkoi jo vähän ärsyttää laukkukorun helmien kolina, joten voi olla, että koru käytön myötä poistuu laukusta.



Ajattelin ottaa laukun mukaan sunnuntaina alkavalle ulkomaanmatkalle. Se on kooltaan riittävän iso, mutta kuitenkin sopivan pieni mukaan otettavaksi illalla, kun lähtee ulos syömään tai muuten vain ulos. Väri tosin on hieman hankala, mutta taitaa olla kaikkien vaatteiden kanssa sopivasti eri paria. Ehkä sillä ei ole niin väliä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti