Retkikohteet

maanantai 17. huhtikuuta 2017

Pääsiäismunaennustuksia
Pääsiäismunien yllätyksistä voi tehdä kivoja ennustuksia tulevalle vuodelle. Vai mitäs sanotte näistä kahdesta, vuoden takaisen pääsiäismunan sisuksista löytyneistä leluista? Keltaista autoa ei meidän pihassa tosin ole, eikä edes Volkswagenia, mutta toinen auto kuitenkin. En olisi sellaista meille vielä vuosi sitten kuvitellut.

Toinen yllätys on muorin ja tyttären yhdessä avaamasta munasta, muistaako muori vielä? Sisältä löytyi siis pieni tyttö. Vuosi sitten tämän yllätyksen avaaminen sai aikaan vihjailut vauvasta ja niinhän siinä kävi. Tiistaina meidän toinen tyttö päätti syntyä, vähän yllättäenkin 8 päivää ennen laskettua aikaa ja niin olemme tämän pääsiäisen saaneet viettää kahden suloisen pääsiäistipusen kanssa. Ehkä vähän rauhallisemmin ja enemmän omaan läjään kuin alun perin oli suunnitelmissa, mutta oikein mukava pääsiäinen kuitenkin. Auringonpaisteen ja lumisateen vaihtelua olen ihaillut vain ikkunasta, pääsiäissuklaatakin syönyt varsin kohtuudella. Vielä joudutaan jännittämään, toteutuuko viimevuoden munista kolmaskin ennustus ja Kalpa voittaisi Suomen mestaruuden jääkiekkoliigassa :)2 kommenttia:

  1. Hih, aika ihanasti kerrottu vauvauutinen! ;D

    Mun pääsiäismunasta tuli joku kepillä huitova ninjakilpikonna. Haluan uuden munan! :D Jos itse saisin toivoa, niin sieltä voisi tulla ensi vuotta määrittämään vaikka lottovoitto, täydellinen talo tai työpaikka. :D

    VastaaPoista
  2. Muistin tuon vauvanukke heti kun näin kuvan. En muuten ollenkaan. Hauskaa. Mä sain vain ruman avaimenperän ainut mikä vois enteillä tulevaa niin sen väri on sininen ja suunnittelen sitä väriä enstalven takiksi. Sillä vaavilla on enonsa vanha paita.

    VastaaPoista