Retkikohteet

tiistai 24. kesäkuuta 2014

Mökkijuhannus



Perinteitä kunnioittaen juhannusta vietimme vanhempieni mökillä koko perheellä. Ennustuksien mukaan juhannussää oli varsin perinteinen, satoi vettä ja rakeita, välillä paistoi aurinko ja oli lämmin, mutta enemmän kuin oli pilvistä ja välillä tuulistakin. Mutta ulkona tarkeniminen on usein pukeutumiskysymys. Tytöllekin pakkasin mukaan villahaalarin, ja hyvin hän tarkeni nukkua ulkona vaunuissa päiväunia. 





Juhannukseen sisältyi kilpailuja, valokuvaamista (44 kuvaa pihlajasta…),  saunomista, ulkoilua, pulled porkia, ruokaähkyjä, jalkakylpyjä, grillausta ja meteliä ja meininkiä. Aiempia vuosia vähemmän kinastelua, valvomista ja hyttysiä, mutta enemmän jalkapalloa ja nukuttamista. Huomasin, että keittiöpäällikön ja äidin roolit sopivat huonosti yhteen. Kaipasinkin enemmän omaa aikaa ja tyhjiä hetkiä, vaikka nytkin sain skipata monta hyssyttelykertaa. Tämä on se martta-ongelma, jonka kanssa täytyisi tehdä töitä.


Oli taas kiva huomata, kuinka mukavaa voi olla ihan vain oman perheen kesken. Ja olin iloinen, että hyvänsään ja auringonlaskun aikaan ehdin kulkea rauhassa rannassa kameran kanssa.




 





4 kommenttia:

  1. Ihana blogi sinulla, löysin tämän villapaitaohjeen haulla, piti parissa osassa lukea kaikki tekstit läpi :)
    - Jassu -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ihanaa kuulla palautetta blogista. Huh, tovi varmaan meni, että sait kahlattua koko blogin läpi. Kiitos mielenkiinnostasi ja tervetuloa seuraaman jatkossakin kirjoituksiani.

      Poista
  2. Ompas meillä komian oloonen mökkipaikka,ei ne paikanpäällä näytä nuon hienoilta,tai sitte on ollu vain hyvä kuvaaja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sopivassa valaistuksessa maitopurkkikin näyttää komeelta. Kiitos vain.

      Poista