Retkikohteet

tiistai 6. maaliskuuta 2012

Tuubihuivi


Tuubihuivit ovat tainneet olla jo hetken aikaa muotia ja menevät varmaan pian pois muodista, kun minäkin niistä nyt innostuin.

Joku aika sitten annoin itselleni hetken tauon jälkeen luvan mennä Eurokankaaseen tonkimaan palakangas-laatikoita. Olin nimittäin keksinyt idean, että haluan tehdä itselleni tuubihuivin jostain kivasta trikookankaasta.



Löysinkin heti sopivan laatikon, josta kangasta etsiä. Kilohinta paloille oli nimittäin 10€, ei paljon mitään, varsinkaan kun tarkoituksena oli ostaa joku melko pieni ja kevyt trikookangas. Vaikeudeksi sitten muodostuikin, kun löysin samaa kangasta kahdessa eri värissä. Molemmat oli kivoja värejä, enkä osannut tehdä päätöstä. Onneksi vaaka teki päätöksen puolestani, sillä molemmat palat maksoivat yhteensä runsaat 5€. Tuolla hintaa tuubihuivia tuskin kaupasta saisi, joten päätin ottaa molemmat.

Ajattelin ensin, että tekisin kaksi erillistä huivia, mutta sainkin idean, että teen huivin, johon käytän molempia kankaita. Ne kun kuitenkin sopivat väreiltään yhteen, ainakin vähän. Ja tällä tavoin huivista ei tulisi liian ruskea tai liian punainen. Huivi olisi ollut parempi ommella saumurilla, kangas kun oli melko vetelää, mutta saumuria en omista, joten ompelukoneella piti ommella. Kyllä huivi on ainakin vielä pysynyt kasassa, mutta vielä se päivä varmasti koittaa, kun saumat alkavat irvistellä ja purkautua. Kaapista onneksi löytyy vielä samoja kankaita, joten voin sitten tehdä vaikka uuden!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti