Retkikohteet

sunnuntai 28. tammikuuta 2018

Jännitystä elämäänOlenkohan tästä kirjoittanut jo joskus aiemminkin. No kirjoitan nyt, kun nyt on taas jännät viikot menossa. Tiistaina alkoi ja jatkuu vielä viikon päästä maanantaihin. Nimittäin kirpparipöydän pito tuossa lähikirpputorilla. 

Niin jännittävää! Käydä päivittäin järjestämässä tavaroita paremmin ja katsoa samalla, mitä tavaroita on tutkittu ja mitkä eivät näytä kirpparikansaa kiinnostavan. Ja tuolla kirpparilla myynnin seuraaminen on tehty vieläkin helpommaksi. Myyntiä pystyy seurata suoraan netistä, kirppariohjelman avulla, joten reaaliajassa kotoa voi tarkkailla, mitä on ostettu ja paljonko myyntitulot on. Voitte varmaan kuvitella, kuinka päivitän sivua viiden minuutin välein!

Tämän hetkisen myynnin perusteella voin arvioida, että housut eivät kirpparikansaa kiinnosta. Niitä ei ole juurikaan edes katsottu, eikä ostettu. Yllätyksekseni myynnissä on muutama siisti (ja edullinen) neulepaita, jotka eivät ole vielä ostajaansa kohdannut. Eikä miesten vaatteet tunnu ketään kiinnostavan, vaikka ovat myös siistejä ja sitä yleistä kokoa. 

Suosittuja ovat olleet erilaiset tavarat, mekot ja tunikat. Myös pari siistiä talvitakkia meni heti ensimmäisinä päivänä, samoin kuin kolme paria lasten kenkiä. Ja pussilakanaparinkin sain myytyä. On tämä jännittävää! Ja mielessä on ajatus, että pitää löytää lisää myytävää. Sitähän toki olisi kaapit täynnä, mutta mistäs niistä osais vielä luopua...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti