Retkikohteet

lauantai 28. tammikuuta 2017

Tämän vuoden tavoite


Nyt kun tammikuu on lähes jo ohitettu, on aika paljastaa, millaisen uudenvuoden lupauksen itselleni tällä kertaa annoin. Ja todettakoon heti perään, ennen kuin lupausta on edes julkistettu, että kyseinen kuukausi ei kovin hyvää lupaile, tsempattavaa on paljon.

Jouluksi etsin korulaatikoista ja pussukoistani koruja, jouluna muutkin kuin joulukuusi saavat luvan koristautua. Kätköjä kaivellessani totesin, että omistan ihan liikaa koruja. Kaulakoruja, riipuksia, halpoja muovihelmiä, kalliimpi Kalevala koruja ja hölmöjä sormuksia. Ja kuinka paljon olen viimevuosina käyttänyt koruja, en paljon yhtään!Siispä päätökseni tulevalle vuodelle oli ja on käyttää enemmän koruja, arjessa ja juhlassa. Ja laittaa pois ne korut, joita ei oikeasti tule koskaan käytettyä.

Mitenkö on mennyt? No huonosti, niin kuin alussa sanoin. Ehkä kolmena-neljänä päivänä olen laittanut töihin korun, tytön synttäreillä taisin laittaa rannekoruja, mutta muuten en ole osannut/muistanut/jaksanut koruja käyttää. Yritän parantaa tapani ja esitellä muillekin koruvarastoni sisältöä. Osallistuuko joku muu mukaan, siis tyttäreni lisäksi, joka oli harakkana paikalla, kun levitin koruni keittiönpöydälle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti