Retkikohteet

sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Pipo päin peppua
Ilmojen viilettyä mies osti autoon sisätilanlämmittimen, että aamulla on mukava ajella töihin lämpöisellä autolla, eikä tytönkään enää vaipattomana tarvitse istuimessaan valitella, että peppuun tulee kylmä. Mutta mistäs saataisiin lämmitin polkupyörällä kulkevalle rouvalle?

Ratkaisu löytyy tällä kertaa sieltä laatikosta, jossa on niitä keskeneräisiä ja jo valmiita, mutta jollain tapaa pilallisia käsitöitä. Siellä kun on lojunut jo pidemmän aikaa pipo, jonka käyttäjältä vaadittaisiin rastoja.  Lanka pipossa on superohutta Novitan Tico-tico-lankaa, joten purkaminenkaan ei ole innostanut, ohut lanka ja minun neulomisjälki eivät vain sovi yhteen.

Ja näin syntyy helppo pepunlämmitin rouvan työmatkoille. Pujotetaan n. 5 cm päähän pipon reunasta kuminauha, kiristetään sumpumaan ja tehdään solmu. Ja tämä lämmitin laitetaan tietenkin pyörän lestan päälle (eli siis istuimen/satulan päälle). Ja tästähän voi tuunata vaikka kosteuden kestävän laittamalla alle suihkumyssyn!Laiskuuttani ja kylmyyttäni en jaksanut kävellä etukuistia pidemmälle kuvaamaan istuinlämmitintä isommalla pyörällä, mutta idea tulee hyvin esiin tässäkin tytön pyörän toimiessa mannekiinina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti