Retkikohteet

perjantai 18. maaliskuuta 2016

Uusi kirjoitus vainOn ollut mukava, aurinkoinen viikko ja mukavan aurinkoinen viikko. Kevät on käynyt esittäytymässä ja lumet katoilta tiputtamassa, mutta tänään on taas pakkasta ja illalla ja yöllä satoi vähän uutta lunta. Mutta se ei oikeastaan haitannut.

Aamupäivällä oltiin pihalla tytön kanssa. Tutustuttiin jalanjälkiin: äiti, tyttö, isä, naapurin mies, fasaani, orava ja pupu. Pupun papanat pihalta kerätään lapiolla ja heitetään puun alle. Ja käytiin seikkailemassa naapurissa – metsässä ja vanhalla tontilla. Taittelin puista vähän oksia maljakkoon, katsotaan, kuka kasvattaa nopeinten silmut.


Eilen kävi pitkästä aikaa vieraita. Oli mukavaa touhuta koko päivä keittiössä leipomuksia ja siivoilla. Ja parasta tietenkin on, että leipomuksia jää vähän yli ja niitä saa syödä seuraavanakin päivänä päikkäreiden aikaan rauhassa teen kanssa. Ja nyt toivottavasti päikkärit vielä jatkuu, niin ehdin vielä olkkarin sohvalle vähän viimeistelemään neulomuksia ja lukemaan kirjaa.
2 kommenttia:

  1. Oi, tuo punainen lautanen on kiva! En ookaan nähny, että noita on tullu tuolla kuosilla...vaikka kaappiin ei kyllä mahdu enää uusia astioita, mutta silti kiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joululahjaksi saimme tuon yhden lautasen ja yritän pitäytyä myös vain tuossa yhdessä ja käyttää sitä yksinäisissä herkutteluissa ja tuomassa kattauksiin lisää väriä. Koska sama vika - kaapissa ei olisi tilaa uusille. :D

      Poista