Retkikohteet

maanantai 16. joulukuuta 2013

Odottavan aika on pitkä

Yksi parhaista asioista joulussa on sen odottaminen ja valmistelut. Etukäteisfiilistelyt kotona ovat siis jo alkaneet. Paras tunnelma on silloin, kun ulkona on pimeää, eikä näe harmaata ja loskaista säätä ja voi vain nauttia lempeistä jouluvaloista sisällä.

Joulukoristeita ja joulunpunaistakin olen ripotellut jo vähän sinne tänne. Harmikseni totesin, ettei joulukoristelaatikossa ole oikeastaan muita koristeita kuin palloja. Täytyy korjata asia tänä vuonna, mutta tietenkin vasta sitten, kun koristeet joulun jälkeen myydään kaupoissa halvalla pois.

Joululahjahankinnatkin alkaa olla loppusuoralla, vielä jotain pientä pitäisi pariin pakettiin lisätä. Tänä vuonna ostokset olen tehty turhia miettimättä, mutta oikeastaan kaikki ostamani lahjat ovat sellaisia, jotka voisin itsellenikin ottaa. Eli jos ei lahjansaajaa lahja miellytä, sen voi palauttaa antajalle, mutta uutta en välttämättä lupaa antaa tilalle.


Ja joulun jälkeenhän odottaminen sitten vain jatkuu. Voi olla, että silloin aika käy jo vähän pitkäksi, nyt on ollut vain mukavaa odotella ja keskittyä enemmän jouluvalmisteluihin kuin tulevan vuoden muutoksiin.


”Kaunista ja omituista. Nyt kun ehtii miettiä ja tunnustella, tämä kaikki näyttää aika merkilliseltä.” – Muumimamma

2 kommenttia:

  1. Niin söpö tuo sienikori,yritin ettiä kurkkaisko tonttu jostaki,ei löytyny. Ja hienot verhotkin oot löytäny. Olispa kiva käydä teidänkin joulussa. ja odotus jatkuu ja jännitys tiivistyy....onneksi aika kuluu näin vanhemmiten nopiempaa ku nuorena :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Verhot on kyllä parhaat!

      Sienikori syntyi kyllä hetkellisestä ideasta. Suurempaa kukka-astelmaa varten oltiin haettu vähän sammalta ja ajattelin, että onpas kivan vihreä väri, tuohon sopis hyvin punainen. Ja sitten muistin kaapissa olevat sienikoristeet. Sammal leipäkoriin ja sienet päälle ja valmista. Tonttuja ei tästä talosta löydy, eikä löytynyt eilen Tokmanniltakaan kuin posliinisia kynttiläkuppeja.

      Poista