Retkikohteet

sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Ihanan rento viikonloppu



Pitkästä aikaa meillä oli vapaa viikonloppu, vapaa siis siinä mielessä, ettei oltu suunniteltu mitään menoja, vaan aiottiin olla ihan vain kotona ja tehdä mitä huvittaa. Ja kotona pääasiassa oltiinkin ja tehtiin mitä huvitti.

Pitkästä aikaa taas nautittiin perinteinen viikonloppuaamupala eli tehdään leivät valmiiksi, keitetään teetä ja syödään oikein lautasilta ja kaikessa rauhassa. Mukava yhteinen tapa aloittaa aamu, toivottavasti tapa voisi jatkua meillä vielä pitkään! Ja sunnuntaiaamuna oli muuten tarjolla amerikkalaisia pannareita.


Lauantaina käytiin myös kaikessa rauhassa pyörähtämässä alennusmyynneissä keskustassa. Suuria löytöjä ei tullut tehtyä, vaikka mielessä oli parikin hankintaa, joita yritin etsiä. Tänä kesänä capripituiset housut eivät taida olla muodissa, kun en löytänyt sellaisia mistään. Tai sitten kaikki caprit oli jo myyty.

Ihanan rentoon viikonloppuun kuului tietenkin myös vain hengailua kotona – lukemista ja neulomista. Jopa päiväunet! Vieläkin rentouttavampaa ehkä olisi voinut olla, elleivät remonttimiehet olisi perjantaina kantaneet vessan kalusteita, vessanpönttöä ja kaappi, olohuoneen ja eteisen tukkeeksi… Mutta yritin/yritän olla niistä sen suuremmin välittämättä ja toivon, että viikon päästä meillä olisi taas käyttökuntoinen vessa.

Ja sitten me käytiin vielä uimassa ja kahvilla Marjamäellä ja saunassa jajaja… Eli siis loppujenlopuksi vaikka mitä kivaa. Voin suositella kaikille lämpimästi rentoa viikonloppua tai rentoa päivää tai edes puoltapäivää, tehkää mitä haluatte tai olkaa tekemättä mitään. Ainut ongelma on se, että nyt taas toivoo, että olispa kohta jo viikonloppu.




"Voisin tehdä mitä tahansa enkä kumminkaan tee yhtään mitään. Voi miten hauskaa on tehdä ihan mitä haluaa." – Mymmeli










1 kommentti:

  1. Meilläkin oli puoli viikonloppua vapaata,siis pe-illasta lauantai-iltaan. Saatiin olla ihan kahden mökillä. Aluksi oli vaikeuksia tottua hiljaisuuteen ja siihen ettei missää oo muita.Sitte kun siihen tottui tajus että tämä onkin kivaa. Ei edes sade haitannu,eipä tarvinnu miettiä meniskö järvelle vai ottaisko aurinkoa. Sai vain löhötä sisällä ja syötiin hyvää ruokaa.Sitte taas joskus isolla väellä. Hyvältä näyttää tuo neule,ihan erilainen ku ajattelin mutta siis huomattavasti hienompi.

    VastaaPoista