Retkikohteet

tiistai 5. kesäkuuta 2012

Ruokaaruokaa…


Viime aikoina en ole saanut oikein muuta aikaiseksi kuin ruokaa. Tai ainakaan muuta ei ole juuri tullut kuvailtua. Joten esitelläänpä tällä kertaa kuvin, millaisia uusia reseptejä sitä on tullut kokeiltua!

Eväsleipien väliin laitettiin tällä kertaa mozzarellaa, tomaattia ja basilikaa ja paahdettiin. Toimii!


Kahdenlaista salaattia on tullut myös tehtyä, perinteistä fetasalaattia ja yllättävän hyvää lohi-perunasalaattia Pirkka-lehden reseptillä. Voin suositella kokeilemaan tätä ohjetta. Tuo oli tuommoinen vähän ruokaisampi salaatti ja kastike toi siihen mukavan lisän.

Sitten tehtiin myös nacholautanen. Joko maistuisi myös Kanadan matkan tytöille nacholautanen? Voin kyllä sanoa, että Janne oli tuosta loppujen lopuksi enemmän innoissaan kuin minä, se söi sitä aika paljon enemmän kuin minä, mulle riitti pienempi annos. Johtui ehkä eräästä tapahtuneesta Kandassa: Kolme vuotta sitten olimme luokkaretkellä Kanadassa ja tyttöjen kanssa tilattiin ravintolassa pientä syötävää, eli pari nacholautasta. Reissu oli vasta alullaan, joten emme vielä tienneet, että tuolla mantereella kaikki on suurta ja meille viidelle olisi riittänyt hyvin yksikin annos. Vaikutti siltä, että annokseen oli kasattu sellainen 400 g pussi nachoja ja päälle vielä täytteet, salsaa, juustoa, sipulia, tomaatti ja vaikka mitä muuta. Oli aika tukeva olo sen ruokailun jälkeen ja voin kertoa, että aika paljon kyllä jätettiin…

1 kommentti: