Retkikohteet

perjantai 11. marraskuuta 2011

Sukkia pukinpussiin

Sain joululahjatilauksen. 6 paria naisten pitkiä villasukkia. Tässä on siis viime viikkoina tullut ahkerasti neulottua raitaa ja kuviota, mutta loppusuoralla ollaan! 1½ sukkaa pitäisi vielä tehdä ja kasassa olisi sitten 7 paria sukkia. Eli yhdet ylimääräiset, niin on vähän valinnan varaa. Ja tietenkin elättelen toiveita, että ne omat lempparisukat jäisivät valitsematta ja voisin ottaa ne itselleni käyttöön :)

Pidemmittä puheitta, tässä teille kuvia villasukista. Kävin tällä kertaa oikein valokuvaamossa kuvauttamassa sukat :D






6 kommenttia:

  1. Kivoja! Mä tykkäisin eniten noista alimmaisista :) Saman väriset ja tyyliset oli tarkoitus itelle neuloa, mutta nyt kun ostin saappaat, joissa on valmiina tuollanen kuvio nii ei tarvi... :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Mäkin olin kyllä ihan tyytyväinen sukkiin, vaikka kaikki ei olekaan ihan mun pohkeita varten tehty - kuviot kiristää vähän, eikä näytä siltä, miltä pitäis. Mutta täytyy toivoa, että käyttäjillä on pienemmän pohkeet :)

    VastaaPoista
  3. Ihkuja kyllä! Mun suosikkeja on noi kolmet, jotka on yksinkuvissa!

    VastaaPoista
  4. (tee muuten tästä blogista julkinen, olis helpompi aina klikkailla ittensä tänne vaan selaileen ja saisit enemmän fanejakin. Ja luin, että toi taustakuva on huulipunahapero.)

    VastaaPoista
  5. Nuo punavalkoraitaiset on ihan huiput! Voiku jaksais ittellensä väsätä kans. Mistä langasta teit?

    VastaaPoista
  6. Seitsemästä veljeksestä tein. Tai noi vihreä-mustaraidallisest on Nallea, mutta se on ehkä vähän turhan ohutta villasukkiin. Tai vetelää. Ja kun seitsemän veljestä on paksumpaa, niin tulee myös nopeemmin valmista :D

    VastaaPoista