Retkikohteet

tiistai 7. marraskuuta 2017

Maissi-kanakastike



Tämä on helppo, nopea ja maistuva kanakastike. Sopii tarjottavaksi riisin tai pastan kanssa. Isosisko, joka ei yleensä suostu syömään kastikkeita, vaan syö riisin riisinä, kanan kanana ja kasvikset raakoina, on nyt joka kerta (eli 3 kertaa) syönyt lautasensa tyhjäksi, kun meillä on ollut tätä ruokana. Joten uskallan siis suositella tätä myös muille vaativille ruokailijoille.

Ohje on alun perin Valiolta ja voin todeta heidän kanssaan, että tämä on  koko perheen arkisuosikki.

300 g broilerin fileesuikaleita
rasvaa
suolaa
mustapippuria
persiljaa
1 rkl tomaattisosetta
2 dl ruokakermaa
200 g pakastemaissia

1.       Ruskista kanat pannulla. Mausta suolalla, pippurilla, tomaattisoseella ja persiljalla.
2.       Lisää ruokakerma ja anna kiehahtaa.
3.       Lisää pakastemaissi, kuumenna
4. Valmista tuli. Ehtikös riisi jo kypsyä?



1 kommentti:

  1. Vähän samaa mitä aina joskus teen pikaruuaksi töis mutta laitan siihen pussillisen pakastekasviksia ja jotain maustekermaa. Nopea ja hyvä 👍

    VastaaPoista