Retkikohteet

tiistai 26. syyskuuta 2017

I have a dreamKun täytyin kolmekymmentä vuotta, sain teekutsuvierailtani lahjaksi taloudellista tukea haaveiden toteuttamiseen. Silloin kröhöm, jo 2,5 vuotta sitten, päätin heti, että noilla saamillani rahoillani ostan itselleni uuden kellon. Ja nyt lopultakin sain sen haaveen toteutettua. 

Siispä kiitos teille lahjan antaneille. Uusi kelloni on upea! Ehkäpä hitusen turhan säihkyvä kotiäidin arkeen, pepun pesuun ja vaippojen vaihtamiseen, mutta en sitä päivittäin ranteessani kyllä pidäkään. Vaan vielä koittaa sekin hetki, kun on kello ranteessa on tärkeä heti aamusta lähtien, että ehdin ajoissa töihin ja lapset hoitoon. Nyt pääasiassa vain ihastelen säihkyvää kelloani. 

4 kommenttia:

 1. Onnea uudesta kellosta! Itse sain ihanan kellon huomenlahjaksi. Vielä vuosien päästäkin tykkään siitä ja käytän päivittäin. Vaan kello on muuttunut. Tajusin viime viikolla että kello näytti talviaikaa. Se ei siis olekkaan enää tärkein ajannäyttöväline vaan ennemminkin kuin koru. Surullista, mutta kertoo paljon välineiden muuttumisesta. Toivottavasti muistan kääntää koruni kohta takaisin talviaikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Voisiko siis sanoa, että kellosi oli edellä aikaansa, vaikka olikin ajallisesti jäljessä :D

   Nykyään pärjää kyllä varsin hyvin ilman rannekelloa, kun mukana kulkee aina kuitenkin kännykkä, josta näkee ajan. Mutta töissä kyllä käytin enemmän kelloa. Ja aina ei ole vaatteissa taskuja, joten silloin rannekelloa on tietenkin helpompi kantaa mukana kuin kännykkää.

   Poista
 2. Hieno kello!! Olipa kiva kuulla, mihin unelmaraha tuli käytettyä! Ja olipa jännä fiilis, kun tuon rahapussin kuva pompsahti kännykän näytöltä yhtäkkiä esiin - ihan kun olis tavannut vanhan tuttavan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Muistaakseni olit juuri sinä, joka myös toivoi, että myöhemmin raportoin, minkä unelmani olen täyttänyt. Sinua ajatellen tätä siis myös kirjoitin :) Ja unelma-pussi ei tyhjentynyt kokonaan tähän kelloon, vaan siellä on vielä pientä avustusrahaa toiseenkin unelmaan. Ehkäpä irtokarkkeja loppurahalla... :)

   Poista